EGEMM'de Prof. Dr. Serhat Bor tarafından yeni bir webinar gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bölüm Falı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Bor Ege Üniversitesi Televizyonu stüdyosunda "Aljinatlar: Okyanustan Gastroözofageal Reflü Hastalığı Tedavisine" konulu bir webinar gerçekleştirdi. Web üzerinden yapılan seminer olarak da bilinen bu webinar etkinliğine Türkiye'nin dört bir yanındaki gastroenteroloji uzmanlarının çevrimiçi (online) olarak katıldı. Sunum sonunda katılımcıların konuyla ilgili olarak Prof. Dr. Serhat Bor'a sorduğu sorular yine Prof. Dr Serhat Bor tarafından canlı yayında yanıtlandı. Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi'i online webinar, sanal kongre ve video stream gibi alanlarda teknik altyapısı ve bu alanda uzmanlaşmış personeliyle sağlık, eğitim, iletişim gibi bir çok farklı sektördeki kurum ve kuruluşlara hizmet veriyor.