EGE ÜNİVERSİTESİ

Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi

Radyo Ege Kampüs 100.8

Ege Üniversitesi’nin FM bandından yayın yapan ilk radyosu Radyo Ege Kampüs 26.11.2001 tarihinde BİTAM’ın Tıp Fakültesi binasında yer alan stüdyolarında hem FM bandı 100.8 Mhz hem de internet üzerinden yayınlarına başlamıştır. 2002 yılında İletişim Fakültesi’ne nakledilen Radyo Ege Kampüs, 2009 yılında başlatılan yeniden yapılandırma çalışmalarını BİTAM’ın koordinatörlüğünde Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı, İletişim Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü’ndeki inşa edilen yeni stüdyolarına taşınmıştır. 15.10.2017 tarihinde BİTAM’ın Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (EGEMM) dönüştürülmesiyle EGEMM’e bağlanan Radyo Ege Kampüs yayınlarını Ege Üniversitesi öğrenci köyünden sürdürmektedir.

Radyo Genel Koordinatörü: Doç. Dr. Burcu BALCI
İdari Sorumlu ve Müzik Koordinatörü: Öğr. Gör. Levent USLU
Spiker: Duygu GÜMÜRDÜ ŞENÇAMLAR
Tonemaister: Taylan EREN